Astrid Marie Sæther

Astrid Marie Sæther

Boka "I Svartvika sto døran bestandig oppe» tar for seg livet på og rundt gården Svartvika i Femundsmarka. Boka synliggjør noe av det livet som har vært i Femundsmarka. Tidsperioden er fra 1700-tallet og frem til i dag, med hovedvekt på årene mellom 1920 og 1950. 

Astrid Marie Sæther er forfatteren bak bok. Hun har alltid hatt en interesse for folks historie og hos henne kom det skrevne ord i svært ung alder. I rollen som frilansjournalist i Arbeidets Rett, dukka det opp spennende historier i møte med folk. Dette vekket skrivelysten.
Boka er en hyllest til menneskene som levde i marka med gårdsdrift på tungvinte gårder, reindrift, jakt og fiske, tømmerhogst og tømmerfløting. og Sæthers ønske er å dele med andre deres liv og opplevelser. 

Date

09. august 2018

Tags

Forfattere 2018
Pinterest

Om Litteraturfest Røros

En intim litteraturfestival i unikt miljø. Festivalen har som målsetting å bruke verdenskulturminnet Røros for å fremheve lokale,nasjonale og skandinaviske forfattere

Komme i kontakt

Telefon: 976 63 922

E-post: post@litteraturfest.no

Copyright © 2018 | LITTERATURFEST RØROS/RØROS LITTERATURLAG. Alle rettigheter reservert. | Webutvikling og drift: Infonett Røros AS