Gunnar Garfors

Gunnar Garfors

Foto: Gunnar Garfors

Gunnar Garfors (f. 1975) har reist til alle verdens land. To ganger. 

Gjennom over 30 år med reiser, har han mengder av kunnskap og historier å dele. Om du ser etter inspirasjon til din neste tur, ønsker tips til hva du kan oppleve eller desperat trenger å vite hva du overhodet ikke må gjøre når du er ute og reiser. Gunnar har tipsene du trenger. 

Garfors mener at reiser ikke bare handler om å reise til nye steder, men også om å oppleve nye kulturer, bli kjent med lokalbefolkninga og andre reisende, og ikke minst lære noe nytt om deg selv. Dette vil han fortelle mer om i løpet av foredraget «198 mi reise til alle verdas land». 

Garfors er en norsk journalist, medieekspert, forfatter og globetrotter. Han har arbeidet med kringkasting og nye medier siden 2001 og har holdt presentasjoner i over 20 land.

Date

05. september 2023

Tags

Forfattere 2023
Pinterest

Om Litteraturfest Røros

En intim litteraturfestival i unikt miljø. Festivalen har som målsetting å bruke verdenskulturminnet Røros for å fremheve lokale,nasjonale og skandinaviske forfattere

Komme i kontakt

Telefon: 976 63 922

E-post: post@litteraturfest.no

Copyright © 2024 | LITTERATURFEST RØROS/RØROS LITTERATURLAG. Alle rettigheter reservert. | Webutvikling og drift: Ren Røros Digital AS