Are Kalvø

Are Kalvø

Hyttebok fra helvete

En komikers motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen

Are Kalvø voks opp midt i et postkort på Vestlandet, omgitt av fjorder og fjell som folk reiser halve kloden rundt for å oppleve. Et sted med turmuligheter på alle kanter, men Kalvø ble aldri naturens mann. Han flytta til byen og så seg aldri tilbake. Dette har aldri vært et problem. Før nå.

For noen år siden begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilder av skispor, og i fullt alvor si sånt som «at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.» En dag måtte Kalvø innse at han ikke hadde en eneste venn på facebook som ikke hadde lagt ut et eneste bilde av seg selv på et fjell. For første gang siden han ble tvunget til slikt på skolen, la han ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut hva i alle dager det er som skjer. Resultatet ble «Hyttebok frå helvete», ei svært morsom og litt sint bok om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen.

I Storstuggu forteller han om turen, om vår tid, om naturen og om overraskende mye anna du ikke trodde hadde noe med saken å gjøre. Det blir stand-up. Det blir vitser og tull. Det blir et par uventa harde utfall mot alle som liker fjell bedre enn folk. Og det blir mulighet til å få signert bøker.

Are Kalvø – Hyttebok fra helvete er en del av Litteraturfest Røros som arrangeres 29.08-01.09-2019

Date

07. juni 2019

Tags

Forfattere 2019
Pinterest

Om Litteraturfest Røros

En intim litteraturfestival i unikt miljø. Festivalen har som målsetting å bruke verdenskulturminnet Røros for å fremheve lokale,nasjonale og skandinaviske forfattere

Komme i kontakt

Telefon: 976 63 922

E-post: post@litteraturfest.no

Copyright © 2019 | LITTERATURFEST RØROS/RØROS LITTERATURLAG. Alle rettigheter reservert. | Webutvikling og drift: Infonett Røros AS