Christian L. Marstrander

Christian L. Marstrander

Christian Lyder Marstrander (f. 1978) kommer fra Oslo. Han er tidligere komiker og programleder i NRK. Nå jobber han som manusforfatter og ideutvikler for norske tv-produksjoner. 

Christian har gått forfatterutdanningen ved NBI. 
 
Marstrander debuterte i 2016 med boka «Så hyggelig!».Her skiver han om Lorentz som er 15 år og kommer fra Oslos beste vestkant. En gutt som behersker skikk og bruk til fingerspissene, som går på teater i blådress og som vet alt om hvor viktig det er å holde fasaden. Men så forelsker Lorentz seg, og han skjønner at jenter er opptatt av helt andre ting enn korrekt oppførsel.
 
Under Litteraturfest Røros besøker Marstrander ungdomsskolene i regionen, i tillegg til at han blir å treffe i flere andre arrangementer i løpet av helga. 
 
Foto: Niklas Lello

Date

12. april 2018

Tags

Forfattere 2017
Pinterest

Om Litteraturfest Røros

En intim litteraturfestival i unikt miljø. Festivalen har som målsetting å bruke verdenskulturminnet Røros for å fremheve lokale,nasjonale og skandinaviske forfattere

Komme i kontakt

Telefon: 976 63 922

E-post: post@litteraturfest.no

Copyright © 2020 | LITTERATURFEST RØROS/RØROS LITTERATURLAG. Alle rettigheter reservert. | Webutvikling og drift: Infonett Røros AS